TPO heeft mensen die van aanpakken weten !

Welkom op de site van Total Personnel Offer B.V. Total Personnel Offer B.V. is een jonge en ambiteuze onderneming die kandidaten op een persoonlijk manier begeleidt naar de juiste baan. Wij besteden veel aandacht aan de specifieke wensen van zowel onze klant als aan ons personeel. Pas wanneer wij de juiste match hebben gemaakt zijn wij tevreden.

Total Personnel offer is actief in bijna alle sectoren. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk maatwerk te leveren en werken daarom 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Wij hopen u binnenkort persoonlijk te ontmoeten, onze deur staat altijd open!

Wij zoeken personeel!

Wij hebben een groot aanbod aan personeel en willen graag met u meedenken.

Ga naar vacatures
'Ik zoek werk'

Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde mensen die van een uitdaging houden. Dus ben je:
* Flexibel
* Stress bestendig
* en zoek je een uitdaging?
Schrijf je dan nu nog in of reageer op één van onze vacatures.

Over ons

Total Personnel Offer B.V. staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn ijzersterk in het oplossen van uw behoefte aan gemotiveerd personeel. Korte lijnen en open communicatie vormen de belangrijkste basis voor een goed contact met u als cliënt. Wij willen graag zo dicht mogelijk naast u opereren en actief met u meedenken om te komen tot een advies op maat. Uw belangen worden bij ons behartigd door kleine teams welke bekend zijn met uw organisatie en voorkomen dat u voor elke vraag wordt doorverwezen naar een andere persoon.

Personeel

Omdat voor ons naast onze opdrachtgevers ook ons personeel heel belangrijk is bieden wij ons personeel veel extra secundaire arbeidsvoorwaarde. Uiteraard hebben wij een goede pensioen regeling, scholings mogelijkheden, reiskosten en onkosten vergoedingen. Maar wij willen nog een stukje verder gaan, zo zijn wij samenwerkingsverbanden aangegaan waar ons personeel gratis hun "prive" verzekering, hypotheken tot zelfs belasting aangiftes in kunnen vullen.

Onze vacatures
Zodra er een vacature beschikbaar is waar u interesse in heeft, kunt u contact met ons opnemen. Dit is mogelijk via de mail of telefonisch.
Monteur slimme meters

BEDRIJFSPROFIEL

Deze opdrachtgever ontwerpt, bouwt en onderhoudt energie-infrastructuren (gas en elektra). Met vele jaren ervaring en enthousiaste medewerkers zorgen zij ervoor dat huishoudens, kantoren en andere faciliteiten van energie worden voorzien. Deze organisatie is trots op hun oog voor maatschappij en milieu en draagt dit op vele manieren uit.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Met ingang van eerste/ tweede kwartaal van 2016 zijn wij voor onze relatie op zoek naar Slimme Meter Monteurs. Onze relatie heeft de opdracht om in de komende jaren honderdduizenden meters te verwisselen naar slimme meters (de grootschalige aanbieding van slimme meters, GSA). Wij gaan uitvoering geven aan deze uitdagende opdracht. Samenwerken, vertrouwen en succes zijn de kernwaarden, niet alleen om te voldoen aan de opdracht, maar ook met de ambitie om - samen met de rest van de organisatie - telkens een stap te maken in blijvende klantgerichtheid en efficiëntie van de processen.

FUNCTIE EISEN

  • MBO diploma niveau 1 richting techniek of vergelijkbare relevante technische werkervaring.
  • Bereidheid om het VCA diploma, Bei-LS, VIAG, levensreddend handelen en kleine blusmiddelen binnen 8 weken na indiensttreding te behalen.
  • Uiterlijk 6 weken na indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen.
  • In bezit van rijbewijs B
ICT Stagiaire

BEDRIJFSPROFIEL

Rotterdamse nuchterheid in een Ridderkerks jasje! In een leuk, klein team werken waardoor je veel kan leren van je collega's is bij dit bedrijf ZEKER mogelijk!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Met onmiddelijke ingang zijn wij op zoek naar een ICT stagiaire voor TPO. Vind jij het leuk om alles te leren over het ontwikkelen en beheren van databanken, systemen en netwerken? Dan is een ICT stage misschien iets voor jou. Voor een ICT stage of afstudeeropdracht ben je bij TPO aan het juiste adres!

FUNCTIE EISEN

Studerend MBO niveau 3 en/of niveau 4.

Stuur een mail naar info@totalpersonneloffer.nl

Deelnemer van de VERGOUWE en van NECK groep